Potrebujete pomôcť? Zavolajte nám
+421 908 848 484
(Po - Pia: 9:00 - 17:00)

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 3GB/32GB SM-T220 Wifi Gray

Doprava: 3€
Pri nákupe nad 300€ doprava zadarmo
Samsung Galaxy Tab A7 Lite 3GB/32GB SM-T220 Wifi Gray
  • Krásny 8,7-palcový displej s jemným rozlíšením
  • Rýchle reakcie
  • Skvelá výdrž 5 100 mAh batérie
  • Prémiová bezpečnosť vďaka platforme Samsung Knox
  • Skvelá synchronizácia s telefónmi Galaxy a vychytávky, ako je Samsung Kids 
Viac info
Nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)
Popis
Parametre
Návod
Recenzie
Popis produktu

Samsung Galaxy Tab A7 Lite, 32 GB, sivá

Užívajte si multimediálny obsah na krásnom 8,7-palcovom displeji, vďaka ktorému perfektne vyniknú nielen filmy a seriály, ale aj fotky či hry. Tablet poteší aj dlhou výdržou 5 100 mAh batérie alebo rýchlym nabíjaním výkonom 15 W či návykovým ovládaním šikovnými gestami a skvelým zvukom Dolby Atmos.

Samsung navyše vylepšuje systém Android o vychytávky, ako napríklad Samsung Knox pre maximálnu bezpečnosť dát alebo Samsung Kids, čo ocení každý, kto občas svoje zariadenie požičia deťom. V každom prípade sa môžete tešiť na ideálny výkon a tiež 32 GB priestor na všetky vaše dáta.

 


Štýl, ľahkosť a zábava v tenkom tele.

Úchvatný 8,7“ displej pre všetky vaše filmy a hry

Obľúbené hry, filmy či seriály vám špičkovo sprostredkuje široký 8,7“ displej. Vďaka ešte tenšiemu rámu sa môže pochváliť väčším pomerom obrazovky k telu bez zväčšenia samotného tabletu. Zariadenie váži len 371 g a bude sa skvelo držať aj po niekoľkých hodinách nepretržitého sledovania či hrania.


 

Tenký a ľahký spoločník na cesty

Galaxy Tab A7 Lite vás svojím tenkým 8 mm telom a hmotnosťou 371 g nebude žiadnym spôsobom zaťažovať. Ľahko ho zabalíte do batohu alebo tašky a je pripravený vyraziť s vami na všetky vaše dobrodružstvá. Navyše ho ľahko zladíte so svojím šatníkom i doplnkami – vyberať si totiž môžete zo sivej či striebornej povrchovej úpravy.


 

S gestami zvládnete ovládanie ľavou prednou

Ovládajte tablet Samsung Galaxy Tab A7 len jednou rukou. Menu, ktoré je prispôsobené pre použitie gest, vám umožňuje vykonávať príkazy, ako je napríklad návrat o krok späť, zobrazenie nedávno použitých aplikácií či návrat na domovskú obrazovku jednoduchým potiahnutím palca. Obsluha tabletu bude tak pohodlná aj v prípade, keď budete mať plné ruky práce.


 

Tablet, čo zachytí krásu okolo vás

Zachovajte a zdieľajte všetky svoje dôležité momenty s fotoaparátom Galaxy Tab A7 Lite. Pokiaľ si chcete urobiť selfie z výletu či sa pochváliť novým účesom, alebo sa pustiť do umeleckého fotografovania, hlavný 8Mpx fotoaparát bude vždy k vašim službám. Vaše spomienky i dôležité momentky tak ostanú živé a plné farieb.


 

Kompaktné kino, ktoré budete mať vždy pri sebe

Všetky filmy, seriály, ale aj internetové videá budú vyzerať vždy dokonale vďaka žiarivému displeju s ultra tenkými rámikmi. Dokonalú atmosféru tiež podporia dvojité reproduktory, ktoré v režime na šírku poskytnú bohatý stereo zvuk. Ten dokáže zachytiť bezprostredný chaos akčných scén i dôležitý monológ hlavných postáv.


 

Dostatok miesta pre vaše spomienky

Už sa nemusíte rozhodovať o tom, ktorý moment bol pre vás dôležitejší. S rozšíriteľným úložiskom Galaxy Tab A7 Lite s kapacitou 32 GB budete mať dostatok miesta pre všetky vaše spomienky. A keby to nestačilo, úložisko navýšite pomocou microSD karty až o ďalší 1 TB.


 

Neustála synchronizácia

Tablet Galaxy Tab A7 Lite prichádza s možnosťou synchronizácie s vaším smartfónom Galaxy. Neunikne vám žiadne upozornenie, telefonát, ani prichádzajúca správa. A v prípade, že nablízku nebude žiadna Wi-Fi sieť, môžete vďaka funkcii Auto Hotspot čerpať dáta z vášho mobilu.


 

Detský digitálny priestor

Otvorte svojim deťom možnosti napredovania s aplikáciou Samsung Kids. Zábavné hry a náučné aktivity sú prispôsobené ich rozvoju. Vďaka rodičovskému zámku zakážete neželané aplikácie a zároveň budete mať dokonalý prehľad o ich aktivite na tablete. S Galaxy Tab A7 Lite budú prvé kroky vašich ratolestí na internete zaručene bezpečné.


 

Dôsledné zabezpečenie Samsung Knox

O bezpečnosť vašich dát sa stará riešenie na vojenskej úrovni – Samsung Knox. Táto viacvrstvová bezpečnostná architektúra chráni zariadenie dokonca aj na úrovni hardvéru.

 


Ďalšie informácie

Stav

Nový

Výrobca

Model

Operačná pamäť

3GB

Interná pamäť

32GB

Farba

Sivá

Veľkosť displeja

8,7"

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Samsung Galaxy Tab A7 Lite 3GB/32GB SM-T220 Wifi Gray”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať 
Rýchle doručenie
produkty na sklade
Bezpečný nákup
Vaše dáta v bezpečí
Vernostný program
pre registrovaných zákazníkov
Cerifikovaný
technici a personál
Doprava zdarma
nad 300 €
© 2021 - Mobilnetelefony.sk - Všetky práva vyhradené
Developed by Lighthouse Media Solutions