Potrebujete pomôcť? Zavolajte nám
+421 908 848 484
(Po - Pia: 9:00 - 17:00)

Motorola Moto E6 Play Black Trieda B

Doprava: 3€
Pri nákupe nad 300€ doprava zadarmo
Štýlový smartfón Motorola Moto E6 Play v čiernej farbe ponúka 5,5" IPS displej s HD+ rozlíšením 1440 x 720 pixelov. K dispozícií má 4-jadrový procesor Mediatek MT6739 s frekvenciou 1,5 GHz v kombinácií s 2 GB RAM a operačným systémom Android. Internú pamäť s veľkosťou 32 GB je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty micro SD až do 256 GB. Nechýba hlavný 13 Mpx a predný 5 Mpx fotoaparát, GPS, LTE, FM rádio, Bluetooth 4.2, Micro USB a 3,5 mm jack.
Viac info
Popis
Parametre
Návod
Recenzie
Popis produktu

Kompaktný telefón so skvelou výbavou sa stane vaším nenahraditeľným spoločníkom. Elegantný dizajn je korunovaný metalickou úpravou, ktorá je príjemná na dotyk aj na pohľad. Veľká obrazovka čaká na to, že vám bude môcť zobraziť vaše obľúbené video jasne, ostro a do tých najmenších detailov. So špičkovo vybaveným fotoaparátom zachytíte nezabudnuteľné okamihy svojho života a vďaka službe Google Lens budete mať lepší prehľad o všetkom, čo na svojich cestách uvidíte. Samozrejme nesmie chýbať veľkokapacitná batéria a dostatočný úložný priestor na všetky vaše dáta. Tie budú v absolútnom bezpečí vďaka inteligentnej technológii, ktorá skontroluje váš odtlačok prsta alebo rysy tváre predtým, než vám povolí prístup.

Nezdržiavajte sa odomykaním

Niekoľkokrát denne musíte zadávať zložité heslo pre odomknutie telefónu? S Moto E6 Play tento problém mať nebudete. Vyberte si, či sa k svojim dátam chcete dostať pomocou odtlačku prsta alebo krátkeho pohľadu do prednej kamery. Stačí len zobrať smartfón do ruky a môžete začať pracovať.
Nezdržiavajte sa odomykaním

Veľa úložného priestoru

Vnútorná pamäť telefónu s veľkosťou 32 gigabajtov pojme všetky vaše obľúbené aplikácie, hry i filmy. Pokiaľ by vám predsa len začalo miesto dochádzať, stačí vložiť pamäťovú kartu a úložisko si tak rozšírite až o ďalších 256 GB. Potom môžete natáčať videá a fotografovať bez obmedzenia.
Veľa úložného priestoru

Viac zábavy na väčšej obrazovke

Širokouhlý displej s 5,5" a pomerom strán 18:9 vám poslúži ako filmové plátno na sledovanie filmov a televíznych programov. Oceníte ho tiež pri videohovoroch, hraní hier alebo pri každodennej práci na internete. Vďaka dlhej výdrži batérie nemusíte prerušovať zábavu a hľadať nabíjačku.
Viac zábavy na väčšej obrazovke

Prvotriedny krásavec

Aj napriek veľkému displeju vám Motorola Moto E6 Plus sadne do ruky ako uliata a dá sa perfektne ovládať jednou rukou. Na trhu sú dva varianty, takže si môžete vybrať, či sa k vášmu životnému štýlu lepšie hodí elegantný čierny alebo žiarivo modrý. Metalická úprava zdôrazní luxusný vzhľad telefónu.


Ďalšie informácie

Stav

Používaný

Kategória použitia

B/C

Výrobca

Model

Operačná pamäť

2GB

Interná pamäť

32GB

Farba

Čierna

Dual Slim

Áno

Veľkosť displeja

5,5"

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Motorola Moto E6 Play Black Trieda B”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by vás zaujímať 
Rýchle doručenie
produkty na sklade
Bezpečný nákup
Vaše dáta v bezpečí
Vernostný program
pre registrovaných zákazníkov
Cerifikovaný
technici a personál
Doprava zdarma
nad 300 €
© 2021 - Mobilnetelefony.sk - Všetky práva vyhradené
Developed by Lighthouse Media Solutions