Potrebujete pomôcť? Zavolajte nám
+421 908 848 484
(Po - Pia: 9:00 - 17:00)
Doprava zadarmo

Samsung Galaxy Z Flip6 12GB/256GB F741B Mint

Doprava: 3€
Pri nákupe nad 300€ doprava zadarmo
Farba
Interná pamäť
256GB
Kategória použitia
Stav
Nový
Samsung Galaxy Z Flip6 12GB/256GB F741B Mint
  • Umožňuje plynulú a intuitívnu komunikáciu s ostatnými aj bez nutnosti otvárať telefón
  • Revolučný nástroj Circle to Search zmení vaše vyhľadávanie
  • Vďaka pokročilej umelej inteligencii funguje Z Flip6 ako váš osobný tlmočník
  • Robustný hliníkový rám Armor Aluminum a certifikácia IP48 zaručujú odolnosť proti vode a prachu
  • Vytvoríte úchvatné snímky za každých svetelných podmienok
Viac info
Nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)
Popis
Parametre
Návod
Recenzie
Popis produktu

Samsung Galaxy Z Flip6 5G 12 GB / 256 GB, zelená

Spoznajte špičkový smartfón, ktorý posúva hranice. Elegantný dizajn s kompaktným telom a čistými líniami ukrýva inovatívne technológie a maximálnu odolnosť vďaka krytiu IP48. Vytvorte úchvatné snímky s vylepšeným fotoaparátom, ktorého 50 Mpx hlavný senzor uspokojí aj tých najnáročnejších fotografov. Zjednodušte si život s inteligentným prekladačom textu a reči v reálnom čase. Funkcia Circle to Search vám umožní bez námahy vyhľadávať informácie na Googli jednoduchým zakrúžkovaním časti obrazovky. Galaxy Z Flip6 je perfektný spoločník pre prácu, zábavu aj každodenné spojenie – nech už vás cesta zavedie kamkoľvek.

Samsung Galaxy Z Flip6 5G
S Galaxy Z Flip6 máte revolúciu vo vrecku.

 

Spoznajte svet bez jazykových bariér

So smartfónom Z Flip6 sa stáva jazyková bariéra minulosťou! Vďaka pokročilej umelej inteligencii vám totiž poslúži ako váš osobný tlmočník. Či už sa chcete opýtať na cestu v neznámom meste, navštíviť medzinárodnú konferenciu, alebo si užiť komentovanú prehliadku v cudzom jazyku, Z Flip6 vám zaistí simultánny preklad v reálnom čase.


Zostaňte v obraze aj so zatvoreným telefónom

Funkcia Textový asistent na vonkajšom displeji FlexWindow vám umožňuje plynule a intuitívne komunikovať s ostatnými aj bez nutnosti otvárať telefón. Posielajte správy a dostávajte relevantné odpovede na dosah ruky s minimálnym úsilím. Inteligentné navrhované odpovede na obrazovke FlexWindow zaistia, že vaše konverzácie budú prebiehať autenticky a bezproblémovo, nech už sa nachádzate kdekoľvek. Vychutnajte si pohodlie zjednodušeného posielania správ s niekoľkými kliknutiami bez toho, aby ste museli otvárať telefón.


Objavujte s Circle to Search

Zabúdate na názvy exotických dezertov z Instagramu? Alebo sa vám nedarí rozlúštiť titul knihy z pútavej obálky? Potom je tu pre vás Circle to Search, revolučný nástroj, ktorý zmení vaše vyhľadávanie! Jednoducho zakrúžkujte čokoľvek, čo vás na obrazovke zaujme, či už je to obrázok, text alebo logo. Circle to Search okamžite spustí vyhľadávanie Google a zobrazí vám relevantné výsledky.


Vždy perfektný záber

Či už fotíte selfie, skupinovú fotku s priateľmi alebo detailný záber vzdialeného objektu, režim FlexCam vám pomôže dosiahnuť ideálny uhol bez nutnosti držať telefón v ruke. Automatické priblíženie a živý náhľad vám umožní ľahko zaostriť na požadovaný objekt, zatiaľ čo obrazovka FlexWindow vám poskytuje neustály prehľad o snímke.


Zachyťte kúzlo noci

Užite si krásu nočného života naplno! Či už ide o romantickú prechádzku pod hviezdnou oblohou, večeru s priateľmi, alebo fascinujúcu scenériu nočného mesta, vaše jedinečné chvíle si zaslúžia viac než len prchavé spomienky. Vďaka modernej technológii ProVisual Engine a inovatívnej funkcii Nightography vytvoríte úchvatné snímky za každých svetelných podmienok, vo dne, v noci.


Detailné zachytenie reality

Váš nový smartfón sa stáva fotoaparátom profesionálnej úrovne. Vďaka 50 Mpx hlavnému fotoaparátu a špičkovej technológii ProVisual Engine vytvoríte snímky s neuveriteľnou ostrosťou a bohatými detailmi, nech už fotíte čokoľvek – od úchvatných selfie a panorám mestskej scenérie až po roztomilé momentky s domácimi miláčikmi. Umelá inteligencia fotoaparátu vám pomáha automaticky optimalizovať snímky a zachytiť tak tie najkrajšie okamihy v dokonalej kvalite.


Ponorte sa do herného sveta

Ponorte sa hlboko do deja svojich obľúbených hier s istotou, že vás nič nezastaví. Inovatívny chladiaci systém s technológiou Vapor Chamber odvádza prebytočné teplo a udržiava vaše zariadenie v optimálnej teplote po celý herný maratón. Od dosiahnutia víťazstva vás tak nebudú zdržiavať žiadne nepríjemné spomalenia ani frustrujúce prerušenia. Vďaka rekordnej batérii s kapacitou 4 000 mAh, najväčšej v histórii série Galaxy Z Flip, si môžete užívať dlhotrvajúce herné zážitky bez ohľadu na to, aké náročné hry budete hrať.


Odolný a spoľahlivý spoločník pre každý deň

Galaxy Z Flip6 sa nebojí žiadnej výzvy. Jeho robustný hliníkový rám Armor Aluminum a certifikácia IP48 zaručujú odolnosť proti vode a prachu, takže sa s ním nemusíte báť ani dažďa či vyliateho pohára s vodou. Ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus 2 navyše zaisťuje, že displej odolá aj poškriabaniu a nárazom. FlexHinge pánt umožňuje telefónu plynulé a prirodzené otváranie a zároveň zaisťuje jeho štíhly profil.


Ekosystém Galaxy

Ekosystém Galaxy otvára bránu do sveta bezproblémového prepojenia vašich inteligentných zariadení. Slúchadlá Galaxy Buds3 a hodinky Galaxy Watch7 sa stávajú prirodzeným predĺžením vášho telefónu Galaxy, či už sledujete fitness ciele, pracujete, alebo si len užívate zábavu. Zažite plynulý a intuitívny chod, kde sa každé zariadenie stáva súčasťou dokonale synchronizovaného celku.

smartfón • 6,7" uhlopriečka • Dynamic AMOLED 2X displej • 2640 × 1080 px • obnovovacia frekvencia 120 Hz • procesor Snapdragon 8 Gen 3 (8-jadrový – až 3,3 GHz) • pamäť RAM 12 GB • interná pamäť 256 GB • zadný fotoaparát 50 + 12 (f/1,8) Mpx • optická stabilizácia • predný fotoaparát 10 Mpx (f/2,2) • nano SIM + eSIM • NFC • Bluetooth • GPS • Wi-Fi • USB-C • čítačka odtlačkov prstov na tele • Android 14.0 • kapacita batérie 4 000 mAh • bezdrôtové, reverzné nabíjanie, rýchlonabíjanie 25 W

Ďalšie informácie

Stav

Nový

Výrobca

Model

Operačná pamäť

12GB

Interná pamäť

256GB

Farba

Zelená

Veľkosť displeja

6,7"

Dual Slim

Áno

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Samsung Galaxy Z Flip6 12GB/256GB F741B Mint”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Doplnky 
Zobraziť všetky
Mohlo by vás zaujímať 
Rýchle doručenie
produkty na sklade
Bezpečný nákup
Vaše dáta v bezpečí
Vernostný program
pre registrovaných zákazníkov
Cerifikovaný
technici a personál
Doprava zdarma
nad 300 €
© 2021 - Mobilnetelefony.sk - Všetky práva vyhradené
Developed by Lighthouse Media Solutions