Potrebujete pomôcť? Zavolajte nám
+421 908 848 484
(Po - Pia: 9:00 - 17:00)
Doprava zadarmo

Samsung Galaxy Z Fold6 12GB/512GB F956B Silver Shadow

Doprava: 3€
Pri nákupe nad 300€ doprava zadarmo
Interná pamäť
512GB
Stav
Nový
Kategória použitia
Samsung Galaxy Z Fold6 12GB/512GB F956B Silver Shadow
  • Revolučný skladací dizajn, ktorý kombinuje kompaktnosť telefónu so širokým rozložením displeja
  • Veľký hlavný displej telefónu umožňuje prácu aj zábavu bez kompromisov
  • Výkonný fotoaparát zaistí skvelé fotografie a videá vo všetkých podmienkach
  • Robustný hliníkový rám s ochranou proti vode a prachu
  • Bezpečnostné funkcie, ako je čítačka odtlačkov prstov a rozpoznávanie tváre
Viac info
Nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)
Popis
Parametre
Návod
Recenzie
Popis produktu

Samsung Galaxy Z Fold6 5G 12 GB / 512 GB, sivá

Galaxy Z Fold6 sa pýši tenkým dizajnom a nízkou hmotnosťou, takže sa pohodlne zmestí do vášho vrecka. Po rozložení ale odhalí ohromujúci hlavný displej s úžasnou úrovňou jasu, ideálny pre multitasking a zábavu. Ponúka toho však oveľa viac! Vďaka šikovnému peru S Pen a funkcii Poznámkového asistenta môžete ľahko zachytávať svoje myšlienky a poznámky. S prekladačom v reálnom čase prekonáte jazykové bariéry a funkcia Vyhľadávanie zakrúžkovaním vám pomôže dozvedieť sa viac o čomkoľvek, čo vás na displeji zaujme.

Či už ste vášniví hráči, fotografi, alebo len hľadáte spoľahlivého spoločníka pre každodenné použitie, Galaxy Z Fold6 vás ohromí svojim špičkovým výkonominovatívnymi funkciami a odolnou konštrukciou.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Galaxy Z Fold6 predstavuje spojenie inovatívneho dizajnu, výkonného hardvéru a širokého rozsahu funkcií.

 

Tenký dizajn, veľká výbava

Hľadáte smartfón, ktorý je kompaktný a zároveň ponúka veľkú obrazovku? Tak to je Galaxy Z Fold6 pre vás tá správna voľba! Tento inovatívny telefón je ľahší a tenší ako kedykoľvek predtým, takže sa pohodlne zmestí do vrecka. A keď ho roztvoríte, odhalí sa vám ohromujúci hlavný displej s úžasnou úrovňou jasu, ideálny pre multitasking a zábavu.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Zachyťte svoje myšlienky ľahko a inteligentne

Poznámkový asistent vám zjednoduší zapisovanie poznámok z prednášok. Premení váš hlasový záznam do usporiadaných textov, čím získate prehľadný a zrozumiteľný súhrn kľúčových bodov. Vďaka podpore chytrého pera S Pen si poznámky môžete zapisovať aj ručne. Veľký hlavný displej vám ponúkne dostatok priestoru na kreslenie a načrtávanie všetkého, čo potrebujete.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Spoznajte svet bez jazykových bariér

So smartfónom Z Fold6 sa stáva jazyková bariéra minulosťou! Vďaka pokročilej umelej inteligencii vám totiž poslúži ako váš osobný tlmočník. Či už sa chcete opýtať na cestu v neznámom meste, navštíviť medzinárodnú konferenciu, alebo si užiť komentovanú prehliadku v cudzom jazyku, Z Fold6 vám zaistí simultánny preklad v reálnom čase.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Zakrúžkujte to, čo vás zaujíma

Už vás niekedy zaujala drobnosť vo filme, na sociálnych sieťach alebo na obrázku a priali by ste si vedieť o nej viac? S novou funkciou Vyhľadávanie zakrúžkovaním to nie je problém! Stačí jednoducho zakrúžkovať objekt na obrazovke telefónu a Google vám s tým pomôže.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Herný svet na úchvatnom displeji

Displej telefónu vás pohltí do diania a zaistí maximálny herný zážitok. Vďaka veľkosti a špičkovému výkonu je displej ideálny na hranie náročných hier. Vysoký jas a technológia Vision Booster zaručujú perfektný obraz aj na priamom slnku.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Perfektné snímky s ProVisual Engine

Nová generácia smartfónov Fold prináša revolučnú technológiu ProVisual Engine, ktorá v spojení so špičkovým hardvérom a vylepšeným neurálnym procesorom posúva mobilnú fotografiu na novú úroveň.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Detailné zachytenie reality

Vďaka 50 Mpx fotoaparátu zachytíte aj tie najjemnejšie detaily. Fotoaparát vytvára úchvatné snímky plné farieb a ostrých detailov. Štandardne využíva technológiu kombinácie pixelov pre dosiahnutie skvelého výsledku v nižšom rozlíšení, ale umožňuje aj zhotovenie fotografií v plnom 50 Mpx rozlíšení.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Zoomujte inteligentne s umelou inteligenciou

Inteligentný zoom s umelou inteligenciou vás priblíži detailom ako nikdy predtým. ProVisual Engine analyzuje priblížený obraz a vylepšuje jeho kvalitu. Aj keď vám nestačí 3-násobný optický zoom, s touto technológiou môžete scénu priblížiť ešte viac a zachovať špičkovú kvalitu obrazu.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Odolný a spoľahlivý spoločník pre každý deň

Galaxy Z Fold6 sa nebojí žiadnej výzvy. Jeho robustný hliníkový rám Armor Aluminum a certifikácia IP48 zaručujú odolnosť proti vode a prachu, takže sa s ním nemusíte báť ani dažďa či vyliateho pohára s vodou. Ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus 2 navyše zaisťuje, že displej odolá aj poškriabaniu a nárazom. FlexHinge pánt umožňuje telefónu plynulé a prirodzené otváranie a zároveň zaisťuje jeho štíhly profil.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Ekosystém Galaxy

Ekosystém Galaxy otvára bránu do sveta bezproblémového prepojenia vašich inteligentných zariadení. Slúchadlá Galaxy Buds3 a hodinky Galaxy Watch7 sa stávajú prirodzeným predĺžením vášho telefónu Galaxy, či už sledujete fitness ciele, pracujete, alebo si len užívate zábavu. Zažite plynulý a intuitívny chod, kde sa každé zariadenie stáva súčasťou dokonalo synchronizovaného celku.

Samsung Galaxy Z Fold6 5G

Ďalšie informácie

Stav

Nový

Výrobca

Model

Operačná pamäť

12GB

Interná pamäť

512GB

Farba

Sivá

Dual Slim

Áno

Veľkosť displeja

7,6"

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Samsung Galaxy Z Fold6 12GB/512GB F956B Silver Shadow”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Doplnky 
Zobraziť všetky
Mohlo by vás zaujímať 
Rýchle doručenie
produkty na sklade
Bezpečný nákup
Vaše dáta v bezpečí
Vernostný program
pre registrovaných zákazníkov
Cerifikovaný
technici a personál
Doprava zdarma
nad 300 €
© 2021 - Mobilnetelefony.sk - Všetky práva vyhradené
Developed by Lighthouse Media Solutions