Potrebujete pomôcť? Zavolajte nám
+421 908 848 484
(Po - Pia: 9:00 - 17:00)

Xiaomi Redmi 14C 4GB/128GB Starry Blue

Doprava: 3€
Pri nákupe nad 300€ doprava zadarmo
Xiaomi Redmi 14C 4GB/128GB Starry Blue
Viac info
Popis
Parametre
Návod
Recenzie
Popis produktu

Smartfón Xiaomi Redmi 14C je vybavený 6,88" IPS LCD displejom s rozlíšením HD+ (120 Hz), zadným fotoaparátom s rozlíšením 50 Mpx, 8-jadrovým procesorom MediaTek Helio G81 Ultra, 4 GB RAM, 5160 mAh batériou a 18 W nabíjaním.

Štýlový smartfón s veľkým displejom

Smartfón Xiaomi Redmi 14C zaujme nielen svojim štýlovým dizajnom, ale aj obrovským 6,88-palcovým IPS LCD displejom s rozlíšením 1640 × 720 px, vďaka ktorému bude sledovanie filmov, surfovanie po internete a hranie menej náročných hier mimoriadne pohodlné. Jeho obnovovacia frekvencia na úrovni 120 Hz poskytuje plynulý zážitok z používania, či už hráte hry, prehliadate web alebo pozeráte videá. Redmi 14C tiež pomáha znižovať namáhanie očí. Vďačí za to certifikácii TÜV Rheinland Low Blue Light a TÜV Rheinland Flicker Free.

Fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx

Xiaomi Redmi 14C je vybavený zadným fotoaparátom s rozlíšením 50 Mpx, ktorý vám umožní zachytiť najdôležitejšie momenty vo vašom živote. Pre milovníkov selfie je pripravená 13Mpx predná kamera. S Redmi 14C vytvoríte nielen pekné fotografie, ale aj videá vo Full HD rozlíšení. V prípade, že budete chcieť svoje fotografie či videá vylepšiť, k dispozícii máte množstvo funkcií, režimov a filtrov.

Dostatočný výkon na všetky bežné úlohy

Srdcom telefónu je 8-jadrový procesor MediaTek Helio G81 Ultra s frekvenciou až 2 GHz, ktorý sa stará o bezproblémový chod systému Android s rozhraním HyperOS. Dopĺňa ho operačná pamäť o veľkosti 4 GB. Ak by vám táto pamäť nestačila, pomocou funkcie Memory Extension môžete nevyužitú internú pamäť premeniť na virtuálnu pamäť RAM. Svoje aplikácie, fotografie, videá a dokumenty uložíte na internú pamäť s kapacitou 128 GB. Samozrejmosťou je aj možnosť rozšírenia prostredníctvom microSD karty.

Batéria s veľkou kapacitou a rýchlym nabíjaním

Smartfón sa môže pochváliť veľkou batériou s kapacitou 5 160 mAh, ktorá vás bude sprevádzať počas celého dňa. Táto batéria tiež podporuje rýchle 18W nabíjanie, čím sa výrazne skráti doba jeho nabíjania.

Konektivita

Pokiaľ ide o konektivitu, Redmi 14C ponúka širokú škálu možností. Podporuje funkciu Dual SIM, vďaka čomu môžete súčasne využívať dve SIM karty súčasne. Vo výbave telefónu nájdete Wi-Fi, Bluetooth, GPS a NFC pre bezproblémové pripojenie k iným zariadeniam. Samozrejmosťou je aj 3,5mm jack na slúchadlá a čítačka odtlačkov prstov na bočnom tlačidle na rýchle a bezpečné odomykanie.

Obsah balenia: telefón, nabíjací kábel.


Ďalšie informácie

Stav

Nový

Výrobca

Model

Operačná pamäť

4GB

Interná pamäť

128GB

Farba

Modrá

Veľkosť displeja

6,88"

Dual Slim

Áno

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Xiaomi Redmi 14C 4GB/128GB Starry Blue”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Doplnky 
Zobraziť všetky
Mohlo by vás zaujímať 
Rýchle doručenie
produkty na sklade
Bezpečný nákup
Vaše dáta v bezpečí
Vernostný program
pre registrovaných zákazníkov
Cerifikovaný
technici a personál
Doprava zdarma
nad 300 €
© 2021 - Mobilnetelefony.sk - Všetky práva vyhradené
Developed by Lighthouse Media Solutions